Zoeken

Assortiment

ACCU GEREEDSCHAP

 ACCU GEREEDSCHAP
MAKITA ACCU GEREED- SCHAP VOOR TUIN MACHINES EN POWERTOOLS. ZOALS BLADBLAZER, HEGGENSCHAAR, BOORMACHINE, ENZ.

BLADBLAZERS

BLADBLAZERS
DOLMAR BLADBLAZERS MET 4- TAKT MOTOREN. EEN ON- GEKENDE LUCHTVERPLAATSING. DE BLADBLAZERS STAAN GARANT VOOR LANGDURIGE INZET. 

BODEMFREES

BODEMFREES
MET EEN BODEMFREES ZORGT EEN KRACHTIGE MOTOR VOOR HET OMSPITTEN VAN DE BOVENSTE LAAG AARDE. DE BODEM WORDT ZO LOSSER EN VRUCHTBAARDER GEMAAKT.

BOSMAAIERS

BOSMAAIERS
DOLMAR BOSMAAIERS VOOR HET LICHTERE EN ZWAARDERE WERK ZOALS SLOOTKANTEN, BERMEN RONDOM BOMEN ENZ. IN 2-EN 4-TAKT EN IN LITHIUM-ION ACCU MODELLEN TE VERKRIJGEN.

COMPACT TRAKTOREN

COMPACT TRAKTOREN
DE COMPACT TRAKTOREN VAN SHIBAURA ZIJN IN 2 EN 4 WIEL AANDRIJVING TE LEVEREN. DE DIESELMOTOREN ZIJN IN VERSCHILLENDE PK´S LEVERBAAR. 

COMPRESSORS

COMPRESSORS
AIRPRESS IN EEN ZUIGER- OF SCHROEFCOMPRESSOR. IN ALLE UITVOERINGEN. OOK VOOR PERSLUCHTDROGERS EN TOEBEHOREN KUNT U BIJ ONS TERECHT.

DOORSLIJPERS

DOORSLIJPERS
MET HET AFKORTEN VAN PROFIELEN, DOORSLIJPEN VAN STRAATTEGELS, BETONRANDEN EN MUREN HEBBEN ZE ABSOLUUT GEEN MOEITE. MET EEN KRACHTIGE 2- EN 4-TAKT MOTOR.

FRONTZITMAAIERS

FRONTZITMAAIERS
STIGA FRONTZITMAAIERS  MET MULCHING SYSTEEM. OMDAT HET MAAIDEK VOOR DE MACHINE BEVERSTIGD IS KUNT U IN ALLE HOEKEN MAAIEN. IN MAAIBREEDTE VAN 85 TOT 125CM.

GAZONMAAIERS SABO

GAZONMAAIERS SABO
DE SABO GAZONMAAIERS ZIJN IN ELEKTO- OF BENZINEMOTOREN VERKRIJGBAAR. TE LEVEREN ALS DUW, AANGEDREVEN, ELEKTRISCH GESTART.

GAZONMAAIERS STIGA

GAZONMAAIERS STIGA
STIGA GAZONMAAIERS ZIJN IN ELEKTRO- BENZINE EN ACCUMOTOREN. TE LEVEREN ALS DUW, AANGEDREVEN. ALS MULCHER, ZIJLOSSER EN VANGER TE VERKRIJGEN.

GENERATOREN

GENERATOREN
DE GENERATOREN VAN HONDA, B&S EN EUROPOWER VARIEREN VAN 700 TOT 9000 WATT, LEVERT MOBIELE STROOM VOOR ELKE TOEPASSING. THUIS, CAMPING, BOOT EN CARAVAN.

GRONDBOREN

GRONDBOREN
DE DOLMAR GRONDBOOR MET EEN KRACHTIGE 2-TAKT MOTOR EN EEN OVERBRENGINGS VERHOUDING VAN 35:1. DE BOREN ZIJN VARIABEL VAN 80 TOT 200 MM. ROBUUST FRAMEWERK.

HAKSELAARS

HAKSELAARS
DE HAKSELAARS VAN ELIETE IS ER VOOR PARTICULIER EN DE PROFESSIONAL. EEN SPECIAAL HAKBIJL- PRINCIPE ZORGT VOOR EEN MOOI RESULTAAT.

HEGGENSCHAREN

HEGGENSCHAREN
DE DOLMAR HEGGENSCHAAR WORD GELEVERD MET ELEKTRO- OF BENZINEMOTOR. DE SNIJDENDE MESSEN ZIJN IN WERKLENGTE'S VAN 40 TOT 75 CM.

HOGEDRUKREINIGERS

HOGEDRUKREINIGERS
DE KARCHER HOGEDRUKREINIGERS VOOR PARTICULIER EN PROFESSIONAL. ALS KOUD-WARMWATER EN MET ELEKTRO- BENZINE- OF DIESELMOTOR UITVOERBAAR.

HOUTKLOVERS

HOUTKLOVERS
HOUTKLOVERS MET ELEKTRO MOTOR WORDEN IN KRACHTEN VAN 6 TOT 20 TON UITGEVOERD, HORIZONTAAL OF VERTICAAL LIGGEND. TEVENS OOK MET BENZINEMOTOR EN OP ONDERSTEL VOOR VERVOER OP DE WEGEN.

KANTENSNIJDERS

KANTENSNIJDERS
WORDT U OOK ZO MOE VAN STEEDS UW GRASKANTEN AF TE STEKEN, BEKIJK DAN ONZE KANTENSNIJDERS MET 4-TAKT BENZINE MOTOR. IN DIEPTE EN VERSTEK INSTELBAAR.

KETTINGZAGEN

KETTINGZAGEN
DOLMAR KETTINGZAGEN ZIJN ROBUUST, STERK, BETROUWBAAR EN LICHT IN GEWICHT. IN KRACHTIGE BENZINE- ELEKTRO EN ACCUMOTOREN TE VERKRIJGEN.

LUCHTVERHITTERS

LUCHTVERHITTERS
MASTER LUCHTVERHITTERS  OP OLIE, GAS, ELEKTRISCHE OF INFRAROOD. WIJ BEREKENEN DE HOEVEELHEID WARMTE DIE NODIG IS VOOR UW WERKRUIMTE.

ROBOTMAAIERS

ROBOTMAAIERS
STIGA ROBOTMAAIER. HIJ MAAIT EN U GENIET. IN VERSCHILLENDE UITVOERINGEN. VOOR DE KLEINERE MAAR OOK  DE GROTERE GAZONS. TOT 5000 M2.

STOFZUIGERS

STOFZUIGERS
KARCHER LEVERT EEN COMPLEET PROGRAMMA MET KRACHTIGE STILLE TAPIJT-STOF-EN WATERZUIGERS. TEVENS OOK VOOR SCHROBMACHINES.

TRILPATEN

TRILPATEN
WACKER TRILPATEN EN STAMPERS MET EEN SLAGKRACHT VARIEREND VAN 7 TOT 100 KN. IN BENZINE- OF DIESELMOTOREN UITGEVOERD.

TUINTRACTOREN

TUINTRACTOREN
DE STIGA ZITMAAIER IN VERSCHILLENDE UITVOERINGEN. ZOALS ZIJLOSSER, MULCHER, EN  ACHTERVANGER. IN VERSCHILLENDE MAAIBREEDTE'S VARIEREND VAN 63 CM TOT 122 CM. MAAIBREEDTE.

TWEEWIELIGE TRAKTOREN

TWEEWIELIGE TRAKTOREN
GOLDONI 2 WIEL TRAKTOR MET BENZINE- DIESELMOTOREN IN VERSCHILLENDE PK'S. MET AANBOUW ZOALS PLOEG, FREES, KLEPELMAAIER, CYCLOMAAIER, SNEEUWSCHUIF ENZ.

VEEGMACHINES

VEEGMACHINES
TIELBURGER VEEGMACHINES OP MAAT. BREEDTE'S VAN 70 TOT 150 CM. DE BORSTEL IS IN VERSTEK TE ZETTEN. MEERDERE ACCESIORES LEVERBAAR.

VERTICUTEERDERS

VERTICUTEERDERS
ELIETE VOORZIET UW GAZON VAN ZUURSTOF EN WATER, EN VERWIJDERT VILT EN MOS.DE ELEKTRO- MOTORUITVOERING VAN 35 TO 55 CM BREEDTE. EN VOOR DE VERHUUR.