Zoeken

Assortiment

BLADBLAZERS

BLADBLAZERS
Dolmar bladblazers met zwaar gelagerde ventilator en een ongekende luchtverplaatsing. De blazers staan garant voor langdurige, inzet met een zeer hoog gebruikscomfort. nu in 4 takt te verkrijgen.

BOSMAAIERS

BOSMAAIERS
Perfect uitgeballanceerde bosmaaiers voor het lichtere en zwaardere werk zoals slootkanten, bermen rondom bomen enz. In 2- en 4 takt en in Lithium-ion accu modellen te krijgen.

BODEMFREES

BODEMFREES
Met een bodemfrees zorgt een krachtige motor voor het omspitten van de bovenste laag aarde. De bodem word zo losser en vruchtbaarder gemaakt wat een voorwaarde is voor een goede oogst.

COMPACT TRAKTOREN

COMPACT TRAKTOREN
De compact traktoren van shibaura zijn in 2 en 4 wiel aandrijving te leveren met mechanische of hydrostatische transmissie. De dieselmotoren zijn in verschillende pk's met een goed koppel-toerenverhouding.

COMPRESSORS

COMPRESSORS
Wij leveren uw airpress in een zuiger- of schroefcompressor in alle uitvoeringen. Ook voor persluchtdrogers en toebehoren kunt u bij ons terecht.

DOORSLIJPERS

DOORSLIJPERS
Met het afkorten van profielen, doorslijpen van straattegels, betonranden en muren hebben deze doorslijpers absoluut geen moeite. met krachtige 2- en 4 takt motor hebt U een in balans liggende, profmachine in handen.

GAZONMAAIERS SABO

GAZONMAAIERS SABO
De Sabo gazonmaaiers zijn in elektische- of benzinemotoren verkrijgbaar. De tientallen modellen zijn te leveren als duw, aangedreven, elektrisch gestart en mulching. Voor particulier en professioneel gebruik.

GAZONMAAIERS STIGA

GAZONMAAIERS STIGA
De Stiga gazonmaaiers zijn in elektische- of benzinemotoren verkrijgbaar. De modellen zijn te leveren als duw, aangedreven, elektrisch gestart. als mulcher, zijlosser en vanger te verkrijgen

GENERATOREN

GENERATOREN
De Honda generatoren variëren van 700 watt tot 9000 watt, levert mobiele stroom voor elke toepassing ,thuis, camping, boot en caravan. Altijd overal stroom van de gewenste kwaliteit.

GRONDBOREN

GRONDBOREN
De Dolmar grondboren met een krachtige 2 takt motor en een overbrengings verhouding van 35:1. De boren zijn variabel van 80- tot 200 mm. Robuust frame- werk voor optimale bescherming van gebruiker.

HAKSELAARS

HAKSELAARS
De hakselaars van eliet is een machine voor zowel de veeleisende particuliere tuinliefhebber als de professional. een speciaal hakprincipe zorgt voor een mooi hakselresultaat.

HEGGENSCHAREN

HEGGENSCHAREN
De Dolmar heggenscharen worden geleverd met elektro- of benzinemotoren.De snijdende messen zijn uitgevoerd in dubbel- en enkelsnijdend, en in werkbreedtes van 40- tot 75cm.

LUCHTVERHITTERS

LUCHTVERHITTERS
Master heeft voor U een compleet assortiment met olie, gas, elektrische en infrarood luchtverhitters. Wij berekenen de hoeveelheid warmte die nodig is voor Uw werkruimte.

HOGEDRUKREINIGERS

HOGEDRUKREINIGERS
De karcher hogedrukreinigers voor particulier en professioneel gebruik. Als koud- warmwater en met benzine-dieselmotor uitvoerbaar. In verschillende druk- en wateropbrengsten.

HOUTKLOVERS

HOUTKLOVERS
Houtklovers met elektro motor worden in krachten van 6 tot 16 ton uitgevoerd, horizontaal en verticaal liggend. Tevens ook met benzinemotor en op onderstel voor vervoer op de wegen.

KANTENSNIJDERS

KANTENSNIJDERS
Word u er ook moe van om steeds uw graskanten af te steken, bekijk dan onze kantensnijders met 4 takt benzinemotor. In diepte en verstek instelbaar.

KETTINGZAGEN

KETTINGZAGEN
De Dolmar kettingzagen zijn robuust, sterk,  betrouwbaar en licht in gewicht, met krachtige benzine- of zware elektromotoren voor particulier en professioneel gebruik.

STOFZUIGERS

STOFZUIGERS
Karcher levert U een compleet programma met tapijt- stof- en waterzuigers voor een krachtige en stille onderhoudsreiniging. Tevens ook voor tapijt- schrob- machines kunt u bij ons terecht.

TRILPATEN

TRILPATEN
De wacker trilplaten en stampers met een gegoten grondplaat. De slagkracht van de machines varieerd van 7 tot 100 kn. De modellen worden in benzine- of diesel motoren geleverd.

TWEEWIELIGE TRAKTOREN

TWEEWIELIGE TRAKTOREN
De goldoni 2 wiel met benzine- dieselmotoren in verschillende pk's.met aanbouw zoals ploeg, frees, rotorkopeg, klepelmaaier, cyclomaaier, sneeuwschuif, zaaimachine, enz.

VEEGMACHINES

VEEGMACHINES
Tielburger levert U een veegmachine op maat. In verschillende breedtes variërend van 70 tot 150 cm. De borstel is in verstek te zetten door dichter bij obstakels te kunnen vegen. meerdere accesiores leverbaar

VERTICUTEERDERS

VERTICUTEERDERS
Het verticuteren voorziet uw gazon van zuurstof en water, en verwijdert vilt en mos. De elektro- motorverticuteerders vanaf 36 cm tot 55 cm breedte voor grotere percelen en voor de verhuur.

FRONTZITMAAIERS

FRONTZITMAAIERS
Stiga frontzitmaaiers is zweedse perfectie met mulching systeem. Omdat het maaidek vóór de machine bevestigd is kunt U in alle hoeken van Uw gazon komen. Achterwiel- of knikbesturing. maaibreedte van 76- tot 150cm.

MAKITA ACCU GEREEDSCHAP

MAKITA ACCU GEREEDSCHAP
De stiga zitmaaiers in verschillende uitvoeringen. zoals zijlosser, mulcher, achtervanger. in maaibreedte's varierend van 63cm tot 122 cm.schakel of hydraustatische aandrijving.